Från rörigt till strukturerat

Posted on
Strukturerat

Jag är egentligen en väldigt strukturerad person, men i min iver att börja blogga förlorade jag fokus på strukturen i bloggen. Min käre son påpekade att det är svårt för nya följare att få grepp om vad bloggen handlar om när det inte är en röd tråd i innehållet. Jag kan bara hålla med honom, och ska nu gå från rörigt till strukturerat.

Måndagar handlar om träning

Jag kommer därför att tillägna olika områden olika dagar. Så därför kommer måndagar att handla om träning som är en viktig komponent i mitt liv.

Tisdagar blir det lite om trädgården

På tisdagar kommer jag att presentera senaste info från trädgården. Där får jag min kraft och återhämtning. Jag vågar nästan kalla det för mental träning att pyssla där!

En skön kvällspromenad

Onsdagen tänkte jag ägna åt olika sätt att sköta hälsan på, det krävs ju mer än träning för att få god hälsa, och hälsa kan vara så många olika saker.

Vackra naglar

Torsdagen bloggar jag om mode/skönhet, eftersom helgen står för dörren är det härligt att fixa till det yttre i god tid.

Härlig livsstil, man måste vila också!

/

Äntligen helg!

Jag tänker ägna fredagen åt att blogga om livsstil och olika varianter av avkoppling. Det är superviktigt att återhämta sig efter en vecka med träning och arbete. För att ha en sund livsstil behövs alla komponenter. Jag försöker äta rätt, träna och få tillräckligt med sömn. Men lika viktigt är att unna sig det ”lilla extra”! En god måltid med trevligt sällskap, något gott att dricka till. Min senaste idé är ju vår drink före maten, det är väldigt mysigt att önska maken välkommen hem efter jobbet med en kram och en sval drink.

Med detta nya sätt att dela upp inläggen på, hoppas jag att jag har gått från rörigt till strukturerat. Men det är ingen omöjlighet att det blir några små övertramp, allt hänger ju samman för en god livsstil.

Eftersom det är fredag i morgon, blir det mitt första inlägg enligt den nya strukturen. Hoppas ni kommer att gilla det.

Ha en härlig torsdagseftermiddag!

  • Share

Kommentarer

  1. Nystart – Livsstil efter 60 says:

    […] Nu är det nystart för både mej och bloggen! För ett knappt år sen bloggade jag dagligen, men eftersom jag fick ändrade förutsättningar fick jag dra ner bloggandet rejält. Nu har jag fått tillbaka massor av tid, och kommer därför att blogga dagligen igen. Jag ska lägga upp bloggveckan likadant som jag gjorde innan. […]

  2. En annorlunda semester – Livsstil efter 60 says:

    […] ni märkte så handlade dagens inlägg inte om träning, som det brukar göra på måndagar. Men denna veckan får bli lite annorlunda eftersom semestern kom emellan. I morgon ska ni får […]

  3. Nystart – Livsstil efter 60 says:

    […] Nu är det nystart, både för bloggandet och trädgården. Jag fick ju ett vikariat på några dagar i veckan, och det löpte på tills vi kom till slutet av oktober. Då blev det heltid, och sen övertid. Det fanns alltså ingen tid över till något mer än jobba och få vardagen att gå runt. Nu är vikariatet slut, och jag kan koncentrera mej på det jag tycker är roligt. Visserligen tycker jag om att jobba, jag har gått till jobbet varje morgon i snart 50 år. Men nu ska jag ägna mej åt det roliga i livet: Tid med min käre make, trädgård. träning, hälsa, skönhet och avkoppling. Jag kommer att dela upp bloggen som jag skrev i ett tidigare inlägg. […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.