Första veckan klar

Posted on
Bersån på morgonen

Nu är första veckan klar av mina 16 weeks to heaven. Eftersom det inte händer så mycket efter en vecka, så blir det ingen före och efter bild än. Därför blir det några gamla bilder nedan, och mer text än bilder idag.

Morgonpromenaden

Under veckan har jag tagit mina morgonpromenader varje morgon, jag går 3 k raskt.

Magträning

När jag kommit hem, har jag tränat ett styrkepass. Jag har bestämt mej för att byta ut styrka mot yoga på onsdagen, eftersom jag har läst att det blir bättre resultat om musklerna får vila minst 2 dygn. Samtidigt är jag ju väldigt sugen på att prova yoga, och det finns flera instruktioner på youtube.

Löpning

Jag har löptränat tre gånger, 3k varje pass. Efter löpningen har jag ett kort styrkepass och sen stretchat efter min käre makes instruktioner.

Efter kvällsmaten har det blivit en promenad, också den på 3 k. Så har första veckans träning sett ut, och kroppen känns fräsch och jag har inte fått ont någonstans. Jag är så nöjd med att ha första veckan klar.

Träningsoutfiten

Så snart jag kan se en förändring, tar jag en före och efterbild, men det dröjer nog en stund.

Ha en underbar måndag, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Stel som ett kassaskåp – Livsstil efter 60 says:

    […] bestämde mej som tur var för att ta ett yogapass på onsdagarna. Efter morgonpromenaden, som förresten blev en pärs i sig själv, se längre ner, så laddade jag […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.