Första vårfredagen

Posted on
Påskliljor och forsythia

Idag ska vi njuta av den första vårfredagen. Och dagen till ära så kunde jag plocka in de första påskliljorna från trädgården. Jag hittade även några kvistar forsythia, så nu ska det bli väldig vårlikt, hoppas de slår ut.

Rökt tuppfilé

Dagens måltid består av rökt tuppfilé, den köpte vi sist vi var i Gessie och köpte potatis. Det brukar vara två rejäla filéer i varje paket, och det går utmärkt att frysa den ena.

Rostade grönsaker

Till tuppen serverar jag rotsaker som jag och min käre make tillagar i Airfryern. Det blir jättegott.

Amsterdam

Till fördrink får vi idag Amsterdam, och receptet hittar ni här.

Ingredienser

Här ser ni ingredienserna till drinken.

Idag visar sig våren från sin allra bästa sida, jag cyklade till yogan i förmiddags, och det var jättehärligt. Solen sken, och det var nästan ingen blåst. I eftermiddag sätter jag mej nog på terrassen och dricker mitt eftermiddagskaffe där. Så härligt med första vårfredagen!

Det är faktiskt lite synd att man inte får fotografera pågående träning, det är så mysigt på yogan. Tända ljus och lite nersläckt. Dessvärre är det stora speglar bakom ledaren där ljusen står, så även om jag fotar med människorna bakom mej, så kommer de med på bilden i alla fall. Ledaren tänder ljusen först när vi är på plats, så jag kunde inte fota före passet heller. Men om det lyckas, så kommer det med på ett måndagsinlägg.

Ha nu en härlig helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.