Första rosen i rosenbågen!

Posted on
Doftande skönhet

Det har varit ett rejält regnväder inatt, och ändå varmt. Det gillade tydligen de nyplanterade rosorna, för när jag kollade ut såg jag första rosen i rosenbågen. Den doftar också, och jag riktigt längtar tills vi kan sitta i Loungen och känna doften av dessa vackra växter. Jag kommer att göra ett helt inlägg om Loungen, men eftersom det är några detaljer kvar, dröjer det lite till.

Pågatåget till Hyllie

Jag har ju bestämt mej för att skämma bort maken med en välkomstdrink på fredagen, och eftersom det ska vara en ny drink varje helg, hämtar jag inspiration från en 60+bloggare i USA. Hon delar med sig av sina recept, men eftersom vi inte precis har gjort drinkar tidigare, finns sällan alla ingredienserna i vår bar. Denna veckan fanns den ingrediens som fattades bara på Emporia. Därför fick jag testa den nya tåglinjen dit. Jag steg på vid Persborg station, och var i Hyllie på 9 minuter. Det är så smidigt, och kostar bara som en bussresa.

Tågresenären

Resan tog inte lång tid och jag kombinerade det med min löpträning. Dagens uppdrag var att gå 5 k raskt. Det gjorde jag till o från Persborgs station. Jag följer ett speciellt schema för att komma igång och kunna löpa 5 k i ett streck, och där ingår promenad i rask takt några gånger. Det är ganska tråkigt, men då jag har testat metoden tidigare och den fungerade, så vågar jag inte slarva med ”promenaderna”. Men när jag kombinerar dem med ett ärende, känns det lite lättare.

Fåfängans marknad!

Endast mascara

Man kan inte se det på långt håll på förra bilden, så jag måste ju visa att det fungerar med bara mascara. Nu slipper jag fläckvisa områden utan fransar. Det tar lite längre tid på morgonen, men det är det värt. Fåfängans marknad!

Nu ska jag gå ut och kolla första rosen i rosenbågen, och önskar er en skön onsdag!

Kommentarer

  1. Hösten är här – Livsstil efter 60 says:

    […] sista ros? Tänk så fort en säsong går! Jag tycker att det känns som igår när jag skrev om första rosen! Ni kan se i bakgrunden att också björken börjar skifta i […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.