Första advent

Posted on
Första ljuset

Så är den äntligen slut, mörka veckan och första advent är här! Första ljuset tänt, och adventsfika serverad. Men innan vi kunde fika, hade vi lite att pyssla med.

Utebelysning

I fredags kväll tände vi all adventsbelysning, både ute och inne. Nu var vi väldigt nöjda med att vi hade förberett allting veckorna före. Jättemysigt efter en lång, mörk vecka! Vi satte också degen till våra klenäter.

.

Klenäter

Sen startade jag och min käre make lördagens aktiviteter med att sätta deg till julens mandelmusslor. Därefter kavlade vi ut degen till klenäterna och vände dem. Därefter kokade jag dem i kokos. När de var klara satte vi oss och tryckte ut degen till mandelmusslorna i formar. Mysigt pill i adventstider!

Våra julkakor

Nu är våra julkakor färdiga, och det är alltid lika gott när det är dags att provsmaka. Det blev tjuvstart på lördagen.

Första advent

Så kom första advent, och vi kunde avnjuta våra godsaker mussla med grädde och sylt och en frasig klenät!

Julskyltning

Eftersom det är julskyltningssöndag, gav vi oss upp i City. Det var verkligen en vacker julskyltning i år.

Julkula

Vi gick förbi flera ställen där man kunde fotografera sej, men det var lång kö, och eftersom det är fler tillfällen så tog vi kortet från baksidan på denna vackra julkula. Om det blir tillfälle, så ska jag försöka få en bild framifrån så ni kan se hur fint det är. Det fanns också en ram med julbelysning, men där var lika lång kö.

Nu önskar jag en en härlig vecka!

  • Share

Kommentarer

  1. Vårlängtan – Livsstil efter 60 says:

    […] vi var där på julskyltning, hade Folkets Park smyckats som en Vinterdröm. Det är trevligt att de gör så fint i parken, […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.