Födelsedag

Posted on
Presenter

Idag har min käre make födelsedag. I vår familj får man inte kaffe på sängen och presenterna där. Vi dukar istället till frukost med ett speciellt glas, och en flagga.

Äppelpajen förbereds

När jag släppt iväg min käre make till jobbet, satte jag igång med förberedelserna för kvällens middag. Eftersom han har födelsedag, så fick han välja meny. Här är ingredienserna till äppelpajen.

Äppelpaj och vaniljsås till efterrätt

Han valde äppelpaj med vaniljsås, receptet hittar ni här. Den är himmelskt god, och hemligheten är att det är sirap i smuldegen. Jag fuskar lite, och köper vaniljsåsen färdig.

Biff Wellington

Inspirationen till huvudrätten fick han en kväll när vi satt och tittade på serien om Savoy Lyxhotel i London. Där serverades Biff Wellington, och då fick han sin inspiration. Här är receptet.

Ingredienser
Cosmopolitan

Eftersom det är min käre makes födelsedag, så ska han naturligtvis ha sin favoritdrink före maten. Det blir Cosmopolitan, den är riktigt god.

Förberedd

Det enda jag inte kan fixa, är ett kalas med nära o kära. Precis som förra året, blir det bara vi två som kan njuta av maten. Men eftersom vi har fått första sprutan, så ser vi fram emot semestern, då har vi båda fullt skydd. Då kan vi träffa barn och vänner igen.

Nu önskar jag en härlig helg, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.