Fler pusselbitar

Posted on
Sol i trädgården

Trädgården är ju en ständig källa till glädje. Nu har vi fått fler komponenter till Sinnenas trädgård, men jag visar inte resultatet riktigt än, jag vill visa när allt är klart. Det återstår lite fler pusselbitar.

Min käre make

Det krävs lite förarbete innan finliret, här är min käre make igång med att göra hål för ett litet bord som kan användas till att sätta en kopp kaffe på. Vi har letat länge efter en lösning för att kunna sätta en kopp kaffe vid sidan om när man sitter och filosoferar här. Men som ni ser är utrymmet begränsat. Vi satt och funderade och plötsligt kom lösningen.

Kaffebord

När jag inte sitter här och fikar, får ljuslyktan pryda bordet. Jag ska kolla på IKEA om de har lyktor i kopparfärg, det borde matcha vindspelet nedan perfekt. Vi hade det mesta för bygget hemma, och vi hittade till och med lack som matchade vindspelet. Ibland har man tur!

Vindspel

Detta lilla vindspel ska sprida lugna toner, sitter ovanför det lilla kaffebordet. Tanken är att Sinnenas trädgård ska bli en plats där man kan ge alla sinnen en liten dos av lugn. Både doft, ljud och synintryck ska stimuleras.

Trampsten

Dessa trampstenarna visar vägen, allt finns runt hörnet! Nu blir det inte fler pusselbitar för denna gången, snart är Sinnenas trädgård klar, och då får ni se helheten!

Fröplantering

Jag planterade äntligen mina fröer, nu hoppas jag att det blir vackra blommor att ta in som bukett till fredagarna i sommar!

Ha en underbar tisdag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.