Ett litet bakslag

Posted on

Efter en lyckad löpning i måndags, och ett härligt träningspass igår, hade mitt knä och jag olika åsikter om att ta en löprunda idag. Jag ville, men knät hade annan åsikt. Eftersom vi ska till Köpenhamn på fredag, och gå ganska mycket, fick löparskorna stanna i garderoben. Men – jag har som måtto: var inte besviken över det du inte kan göra, gläds istället åt allt du kan! De sista dagarna har jag kunnat: gympa i söndags, löpa i måndags och gympa igår. Och jag vill absolut vara pigg i knät på fredag, det väntar en heldag i Köpenhamn, med mycket god mat, och förhoppningsvis intressanta upplevelser. Detta återkommer jag till när vi varit där.

En långhelg ligger framför oss, och ikväll ska vi mysa med Köpenhamnsbiff och ett gott rödvin. Men innan dess ska vi prova vår nys shaker, en födelsedagspresent till maken från sonen. Den gamla läkte som ett såll, och det är inte så trevligt att ha cocktail på kakel, diskbänk och mej själv. Kommer att bjuda maken på en Blue Ice när han kommer hem.

Det är en ny vana, vi är egentligen vinmänniskor, men det är riktigt kul (och gott) med en blandad drink före maten. Vi köper också en trisslott varje vecka, och skrapar den till drinken. Vi är miljonärer en liten stund, sen blir allt som vanligt igen. Men det är lite spännande, kanske, kanske…

Dagens outfit är byxor från Gerry Weber, tröja från Flash, livrem från Esprit. Halsbandet är en favorit. Fick det av maken när vi firade 10-årig bröllopsdag. Armbandet är från Glitter.

Jag önskar er alla en riktigt härlig onsdag, och början på ledigheten!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.