Ett bländande leende

Posted on

Idag tänkte jag skriva lite om tandhälsa. Vi är så noga med att gå till frisören, sköta ansiktet och tar hand om oss på olika sätt. Men hur perfekt frisyr och make up vi än har, om tänderna är misskötta, försvinner intrycket av ett välskött yttre. Dessutom är det noga att ta hand om tänderna i vår ålder, vi vill ju gärna ha kvar dem i många år till!!

Jag hade själv problem med tandsten, och fick höra att det kunde orsaka tandlossning. Djupa tandfickor och tandkött som blödde.

Jag fick en ny tandhygienist, Jules, för 2 år sedan. Han frågade hur min tandvårdrutin såg ut. Jag berättade att jag använde tandtråd, och borstade tänderna morgon och kväll.

Han visade hur jag skulle använda mellanrumsborste, separat borste för ”bakom” kindtänderna, och hur jag optimerade tandtråden och tandborsten, Från 2 minuter till 10 minuter åt gången, har jag numera ingen tandsten, och har reducerat fickor och blödning från 39% till 11%. Det går sakta men säkert mot 0.

Avslutar med att skölja munnen med frächt Flux, som dessutom innehåller fluor. Nu är tänderna helt rena, och håller förhoppningsvis i många år till!

Nedan ser ni dagens outfit, byxor och tröja från Flash, sjal från Joy, bälte från Lindex och skorna är från Gabor.

Önskar er alla en skön eftermiddag, och ger er ett strålande leende!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.