En underbar modebutik

Posted on
AnnaBelle

När jag var överviktig, hade jag ett par vintervita manchesterbyxor som jag var väldigt förtjust i. Men som jag har berättat tidigare, så har jag gått ner rejält i vikt. Och jag har också börjat träna mej till en sundare kropp. Eftersom jag var så glad för de vintervita byxorna, så har jag letat med ljus och lykta efter ett par likadana. Men jag har inte kunnat hitta några, trots ihärdigt letande. Förra helgen var jag och min käre make i stan, och jag föreslog att vi skulle konstatera att de inte fanns hos AnnaBelle heller. Nu har jag konstaterat att det är en underbar modebutik.

Min vintervita outfit

Det fanns ett par vintervita manchesterbyxor! Och den service som personalen visade, var helt fantastisk. Jag ville så gärna ha en matchande polo, men de som fanns passade inte riktigt. Då erbjöd Noni sig att kontakta deras systerbutik i Kristianstad, för att se om det fanns en tröja där som hon trodde skulle passa. Dagen efter hade jag ett sms som berättade att tröjan fanns, och sen kunde jag hämta den i måndags.

Varm vinterkappa

Och när jag skulle hämta tröjan, så hittade jag denna härliga vinterkappa. Jag var på jakt efter en ny eftersom min gamla dunkappa har gett upp. Allt dun ligger i nederkanten, och det fungerar ju inte. Jag hade tidigare en kappa som hade ståkrage, och det missade jag också när jag köpte dunkappan. Jag hittade denna som har ståkrage, det ska bli så skönt att slippe frysa om halsen.

Ett tidigare fynd

Min vinterklänning

En annan favorit från AnnaBelle är min nya vinterklänning. Jag har bara använt den en gång, men det var verkligen inte sista gången. Jag trivs jättebra i den.

Vill ni kolla i en underbar modebutik, så gör ett besök hos AnnaBelle. (Jag har inget samarbete med dem, det är bara mina egna funderingar).

Ha nu en underbar torsdag. Det blir inget inlägg imorgon, jag berättar mer sen.

Kommentarer

  1. En tur till Köpenhamn – Livsstil efter 60 says:

    […] torsdagens inlägg skrev jag att det inte skulle bli något inlägg på fredagen, och här är anledningen. Jag och […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.