En riktigt härlig dag

Posted on

Jag ska ju försöka att få ner vilopulsen, den ligger på 75 just nu, och då jag inte vågar börja löpträna, får det bli cykelturer istället. Idag blev det 7 km på 35 minuter. Härligt solsken gjorde att turen var väldigt behaglig.

Efter cykelturen ville jag pyssla lite med mej själv, och gav läpparna en omgång.

Började med scrub, som jag gjorde av honung och socker.

Scrubbade en stund, och det blev väldigt mjukt. Sen var det dax att få lite färg.

Läppennan först för att få lite stil på konturerna, därefter läppstiftet.

En omgång till, så blev det såhär.

Nu har det blivit lunch, och jag skämmer bort mej med en trerätters:

Sallad till förrätt, och jordgubbar och blåbär till efterrätt

Lövbiffsgryta till huvudrätt.

Mätt och belåten gick jag 3 k på en halvtimme efter lunchen.

Det känns ingenting i knät, så jag ska försöka fortsätta denna kombo, cykla med högre intensitet varje dag, och promenera efter lunch och middag. Förhoppningsvis håller knät, och vilopulsen går ner. De dagar som har kvällsträning blir det ingen promenad efter middagen.

Nu blir det kaffe och en stund med min bok.

  • Share

Kommentarer

  1. Hälsoklocka – Livsstil efter 60 says:

    […] Apple Watch. Men jag kallar den för min hälsoklocka. Hela min träningsresa startade ju med min höga vilopuls. Jag var på företagshälsan för flera år sedan, och hade utmärkt hälsa förutom vilopulsen. […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.