En ny fas

Posted on
Framför vår regntunna

Nästa vecka går mitt liv in i en ny fas.

Jobbkit

Jag fyllde 65 år i januari, men fortsatte jobba som konsult eftersom jag trivdes så bra. Sen kom Corona, och företaget sa upp alla konsulter. Jag pensionerade mej den 1 juni. I fredags ringde min förra chef, han undrade om jag hade lust att börja jobba igen, 2 dagar i veckan. Och jag tackade omedelbart ja, eftersom det är den bästa av världar! Jag får träffa alla de trevliga människorna på jobbet, och sen kan jag ägna mej åt hemmet, trädgården och träningen de andra dagarna. Jag plockade med glädje fram mitt jobbkit från garderoben och på måndag ska jag tillbaka till jobbet!

Bron

Jag sitter på 4:e våningen, här är utsikt mot bron. Parkeringen tillhör Emporia.

Hyllie torg

Här är utsikten tidigt på våren, när arbetsdagen är slut.

Cykeln

Eftersom pandemin härjar, tänker jag cykla till och från jobbet. Då är motionen som jag annars får genom morgonpromenaden avklarad de dagar jag jobbar.

Eftersom jag nu ska börja med en ny fas, kommer jag i fortsättningen att blogga de dagar jag inte jobbar. Jag har fått så mycket positiv energi av detta, och jag hoppas att det ska spilla över lite här på bloggen också.

Jag önskar er en härlig torsdag, var rädda om er!

Kommentarer

  1. Hälsokontroll – Livsstil efter 60 says:

    […] Eftersom företaget flyttade till Nederländerna, var jag tvungen att sluta där. Jag fick ju nytt arbete, men där har de inte den förmånen. Det är flera år sen min sista hälsokontroll, så jag […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.