En helt underbar kväll

Posted on
Bistro Royal

Som jag skrev i fredagens inlägg, så var jag och min käre make på Bistro Royal. Hela upplägget blev precis så bra som vi hoppades på, och vi hade en helt underbar kväll!

Drink före maten

Vi ville ju testa Avec Gin, och därför gick vi in på The Bishop Arms, och frågade om de hade Avec Gin.

Avec Gin

Kyparen talade vänligt om för oss att de hade en hel hylla full med sådan Gin. Vi bad honom rekommendera en riktigt bra, men då kallade han på sin kollega som var jättehjälpsam. Efter att vi fått dofta på några olika, bestämde vi oss för denna. Den var god, men det är ingenting som jag kommer att köpa hem.

Kunglig ingång

När drinken var uppdrucken, gick vi vidare. Vi gick in genom denna vackra entrén.

Restaurangdel

Precis innanför dörren fanns denna vackra del av restaurangen. Jag missade att fråga efter damernas rum men det var så mycket annat vackert att titta på.

Taket

Taket var väldigt vackert, och det fanns många detaljer att titta på.

Maten

Pluma Iberico

Men det var ju inte bara för miljön vi hade åkt dit. Vi skulle ju testa Pluma Iberico. Det var jättegott, och alldeles lagom portion. Vinet vi blev rekommenderade var ett jättegott Zinfandelvin, ett av mina favoritviner.

Chokladfondant

Till efterrätt valde vi olika, min käre make valde chokladfondant.

Creme Brulé

Jag tog en Creme Brulé. Vi fick vin till som passade utmärkt. Både jag och min käre make var helnöjda med maten och vinet som de rekommenderade till. Personalen var jättetrevlig.

På hemväg

Efter en väldigt lyckad kväll, tog vi tåget hem. Eftersom vi var på stationen, så var det bara 50 meter till tåget. Sen hade vi en promenad på en kvart innan vi var hemma igen. Det var riktigt skönt med en promenad på maten, vi var både mätta och belåtna efter en helt underbar kväll!

Ha en fin onsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.