En bit på väg

Posted on

I onsdags fick jag min första spruta mot Covid 19, så nu är jag en bit på väg! Eftersom jag fick Astra Zeneca, så är det ju en mikroskopisk risk för allvarliga biverkningar, men jag är ändå jätteglad att ha kommit såhär långt.

Nyvaccinerad

Här ser ni beviset på att jag fått min spruta. Jag fick feber samma kväll, och dagen efter hade jag lite huvudvärk. Men jag tillbringade dagen i total stillhet, och konstaterade att det är ganska trista program på TV på dagarna. Jag är ju en väldigt aktiv person, och har aldrig tid att titta på TV på dagen. Om jag får en stund över, så läser jag hellre. Men som sagt, jag har fram till nu bara haft lite feber och huvudvärk, och det varade bara ett dygn. Så nu hoppas jag att denna veckan går fort, och att jag slipper fler biverkningar. Om en vecka vågar jag pusta ut. Jag har redan fått tiden för nästa spruta, det blir 7 juli.

Nu ska bara min käre make också får sina sprutor, sen kan vi börja tänka på hur vi ska spendera vår semester. Turligt nog så tog vi sen semester, så det ska nog klaffa.

Valborgsmässoafton

Valborgsbrasa

Men det har ju faktiskt varit Valborgsmässoafton, även om vi inte kunnat fira den som vanligt, hos min bror o svägerska. Jag och min käre make späntade en plankbit, la den i grillen, och så fick vi vår Valborgsbrasa. Det var väldigt kallt på kvällen, så vi struntade i att grilla. Däremot kunde vi vara ute hela lördagen, vi gödslade gräset med Stroller enligt planen för gräsmattan. Trädgården har också kommit en bit på väg. Det ska regna hela veckan, så gödningen kommer att sjunka ner ordentligt. Sen hoppas jag på lite sol och värme, så att vi kan sitta i Loungen och dricka ett glas rosé!

Ha nu en fin tisdag, och var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Regnet – Livsstil efter 60 says:

    […] Det kom 13 mm, och idag har det redan kommit 2. Jag är väldigt nöjd med det, eftersom vi la ut gödning i helgen. Den fina regnmätaren är en present från min käre make, jag fick den när jag var klar […]

  2. Njutningsfullt – Livsstil efter 60 says:

    […] Eftersom vaccinationen drog ut på tiden, så blev jag mer o mer insnöad på att få min spruta. Jag fick den i förra veckan, men risken för blodpropp har legat och gnagt. Nu känns det som att […]

  3. Utegym – Livsstil efter 60 says:

    […] om ni tycker att det är dyrt på gymmet. Jag har ett gym ganska nära, och när jag fått min andra spruta ska jag […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.