Det bästa från två världar

Posted on
Framför fjärilsbusken

Nu har jag verkligen det bästa från två världar. Här står jag framför vår fina fjärilsbuske, som precis har börjat blomma. Det är en doft som inte går att beskriva, och fjärilarna är så fina att se när de kommer för att njuta av nektarn. Det är en av mina världar.

På jobbet

Här står jag framför min arbetsplats. Jag skulle egentligen jobba 40%, men eftersom en av kollegorna fått convid 19 blir det lite mer. När jag kom i måndags efter två månaders ledighet, kändes det som om jag bara varit hemma på semester. Dessa härliga kollegor, och dessutom ett jobb som är kul. Jag har fått det bästa från två världar!

Grillkött

En annan trevlig sak med att jobba är att fredagen blir ännu mer speciell. Idag är också vädret på sitt bästa humör, och vi kan äntligen sitta i vår lounge och dricka lite vin. Eftersom det ska bli rekordvarmt, och vi vill ta tillvara de kvällar vi kan vara ute, så blir det grillat ikväll. Min käre make önskade sej kamben från Bulltofta kött, och det vill jag ju inte missunna honom! Till det ska jag göra en mango chutney sås, och färskpotatis från Gessie potatis.

Stork Club Cocktail

Innan maten serverar jag idag en Stork Club Cocktail, vi har testat den tidigare, och den är väldigt god.

Magträning

Ni kanske hur det går med 16 weeks to heaven nu när jag börjat jobba. Det går alldeles utmärkt, jag cyklar till o från jobbet, det är nästan 12 km. Då får jag konditionsträningen. Sen gör jag mina övningar de dagar jag inte jobbar, och det fungerar. Jag har börjat se (lite) resultat på gäddhänget, och jag SKA ha bort det!

Jag önskar er en underbar helg, var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.