Dax för frissan

Posted on
Långhårig

Idag var det äntligen dax för frissan. Jag klipper mej med en stående intervall på 5 veckor. Men sen en vecka tillbaka, har nackhåret lockat sej och tittat fram vid öronen. Inte så bra!

Nyklippt

Efter ett besök hos Marina, är ordningen återställd. Jag bad henne klippa lite extra kort i nacken, det verkar som att håret växer bättre på sommaren.

Ny affär här

När jag var klar hos frissan, tänkte jag kolla på Annebelle på Kronprinsen. De höll på att packa ihop, eftersom Kronprinsen ska renoveras. De ska flytta in i Pagelles gamla lokaler på Triangeln. Jag hittade ingenting, så jag får vänta till nästa vecka, då det blir nyöppning i dessa lokalerna. Och jag hoppas på bra öppningserbjudande! Tidigare har jag haft ett inlägg om att klädesaffärer slagit igen. Men nu under Coronakrisen har det bara blivit värre. Stora kedjor som Joy, Falsh och MQ har slagit igen. Hoppas Annabelle klarar sig här.

Nu önskar jag er en riktigt trevlig torsdag, var rädda om er!

Kommentarer

  1. Löpa 5 och gå 1 – Livsstil efter 60 says:

    […] märkt en annan trevlig ”biverkning” av löpningen. När jag cyklade till frissan i torsdags, var det mycket lättare att cykla. Kondisen har verkligen förbättrats […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.