Covid 19 test

Posted on

Jag berättade ju igår om vår resa till Hamburg. Men jag glömde att berätta att vi var tvungna att ta ett Covid 19 test. Det måste man göra om man varit utanför Noden, så vi åkte iväg till en teststation. Jag hade hört en massa obehagliga historier om hur det skulle gå till, men det var väldigt smärtfritt. Som tur är, så var både jag och min käre makes test negativa, så nu kan vi ha fredagsmys som vanligt.

Glögg i vinterkylan

Det snöar idag, så vår glögg kommer väl till pass. Det är underbart att resa och se nya saker, och prova nya smaker. Men varje gång vi kommer hem, så inser vi att vi trivs bäst här. Gluhwein i all ära, vår Svenska glögg är godast tycker vi.

Schweizerbiff med Rösti

Ikväll blir det en favorit i repris, nämligen Schweizerbiff med Rösti. Receptet hittar ni här. Det är en rätt som vi haft ett par gånger, och den är jättegod! En liten snegling mot det Tyska köket får jag väl erkänna här.

Amaryllisen i köket

Nu har jag ju inga blommor att plocka in från trädgården, men julen har ju så många ersättare! Här är en av våra fina Amaryllisar, den kommer att slå ut i helgen, och står nog i full blom till jul. De vi har köpt tidigare har fått minst 3 stänglar, och vi får väl se om dessa är lika generösa!

Så med ett negativt Covid 19 test och helgen på väg, så känns det väldigt bra att ta sig an tredje advent!

Önskar er en härlig helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.