Coronasäkrad utflykt

Posted on
Blek januarisol

För några helger sedan åkte jag och min käre make på en Coronasäkrad utflykt. Vi körde ner till Skanör/Falsterbo. Vi njöt av att promenera i en blek januarisol. Eftersom vi gick på stranden, så var det enkelt att hålla avstånd.

Kokt korv i termos

Eftersom vi ville vara extra försiktiga, så tog vi med vår lunch. Min käre make hade fått idén till lunchen från en kollega. Kokt korv med bröd. Vi kokte korven och hällde kokhett vatten i en termos. Vi hade bröd och tillbehör med oss. Det var inte helt lätt att få ut korvarna, eftersom vi inte hade tänkt på att ta med någon grilltång. Men det löste sig genom att vi hällde ut vattnet först och sen pillade ut korvarna för hand. Jag tänkte på att om det går en hundägare förbi, så blir nog hunden alldeles konfunderad av doften i gruset!

God lunch

Det blev en väldigt god lunch! Väldigt lyxigt att kunna äta varm korv efter en kylig promenad.

Fika på strandpromenaden

Eftermiddagskaffet avnjöt vi i hamnen, och det var väldigt mysigt att sitta i den bleka solen och fika med kaffe och bulle.

Det går alltså att ha en underbar Coronasäkrad utflykt, vi höll jättestort avstånd hela tiden, och fick ändå både en god lunch och god fika. Nu gäller det att planera fler sådana utflykter, vi tänker att har vi klarat oss såhär länge från att bli smittade, så får vi hålla i tills Omikrom har lugnat ner sig.

Nu önskar jag er en härlig onsdag!

Kommentarer

  1. Promenad på St Lars – Livsstil efter 60 says:

    […] och min käre make blev väldigt inspirerade av utflykten till Skanör/Falsterbo, som vi gjorde för några helger sedan. I helgen tog vi en promenad på St Lars gamla […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.