Cirkelgym

Posted on
Cirkelgym

Nu när jag har kommit igång med träningsrutinen igen, så tänkte jag komplettera min styrketräning med ett pass cirkelgym. Jag hittade ett på måndagarna, och eftersom det bara är 30 platser, så var jag på hugget med att boka. Passet är klockan 09.30 och man kan boka 7 dagar i förväg. Jag kollade klockan 11.00, då var det inte öppet för bokning. Men 8 minuter senare var det fullbokat och jag fick 18:e köplatsen. Det känns inte som att det går att få någon kontinuitet med ett så svårbokat pass.

Träning för sätet

Det jag vill ha mer träningsmöjligheter är för sätesmuskeln. Denna är bra, och jag har några hantelövningar som jag också kör. Men på gym finns en maskin som man sitter i och trycker ifrån med benen, och det har jag inte hittat någon motsvarighet till i hemmamiljö.

Ryggövning

Ryggen har jag hittat jättebra övningar för med mitt band och den fina ställningen som min käre make monterat på väggen.

Armar och bröst

Likaså övningarna på bänken, där armar och bröst får jättebra träning.

Det känns lite dumt att köpa till ett styrketräningskort, om jag bara kan använda det sporadiskt. Cirkelgym verkade så lagom att öka med, men som sagt, svårt att få till det. Jag ska djupdyka i nätets utbud av hemmaträning för sätet, kanske hittar jag den perfekta övningen, så är det problemet löst.

Jag önskar er en härlig måndag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.