Chilla o Grilla

Posted on
Porlande vatten är väldigt lugnande

Nu är det äntligen fredag, och jag o maken ser fram emot en helg helt utan några måsten. Det har ju varit midsommar, den firade vi med goda vänner och det är alltid trevligt att umgås. Men vi trivs som bäst när vi inte har något planerat, ikväll ska vi bara chilla och grilla. Sen får vi se vad weekenden bjuder oss på!

Persborgs station

Jag hade ett möte i stan i förmiddags, och då tog jag tåget till centralen. Malmö stad har verkligen satsat på tåg, först citytunneln och nu den nya sträckan som jag har nytta av. Från Persborg kommer jag till city på 9 minuter, och tåget är väldigt bekvämt i jämförelse med bussarna.

Äggmacka på lokal

Eftersom jag hade ett tidigt möte, fick jag ta min äggmacka på lokal. Den var god, och jag är väldigt förtjust i espresso, så det var ingen uppoffring att fika på centralen!

Fredagens drink

Ingredienser till Water Melon Margerita

Det är ju fredag, och jag har gjort en spännande drink som väntar på min käre make när han kommer hem från jobbet. Idag har jag blandat en Water Melon Margerita, jag mixade vattenmelonen och blandade med tequila, cointreau och lime. Skakas med is.

Mixad vattenmelon

Eftersom det blev över av den mixade vattenmelonen drack jag den i solen, det var väldigt gott o läskande. Och jag kan tänka mej att om man blandar i lite lime, så är det ett jättebra alkoholfritt alternativ till drinken.

Grilldax!

Nu när solen lyser från en klarblå himmel, är valet av mat enkelt. Det blir snurror från Bulltofta kött, och baconlindade dadlar medan vi sitter i loungen med vår drink, lyssnar på porlande vatten, och väntar på att maten ska bli klar. Det är ingredienser för att kunna chilla o grilla!

Ha en underbar helg!

  • Share

Kommentarer

  1. Stilfullt i Loungen – Livsstil efter 60 says:

    […] käre make fyllde år, fick han bland annat ett presentkort på Flyinge Planshop av sina kollegor. Vi hade ett litet arrangemang för vattenspel i Loungen, men det var gjort så, att vattenbehållaren var […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.