Bröllopsdag

Posted on
Jag och min käre make

Idag har jag och min käre make bröllopsdag. Här är en bild från förra året, när vi var på Österlen. Vi hade en annorlunda semester på grund av Coronan.

Kir Royal

När det är bröllopsdag, så blir det en gammal klassiker som fördrink, nämligen Kir Royal. Det var lite svårt att hitta Creme de Cassis, det fanns bara på utvalda Systembolag. Receptet hittar ni här.

Zigeunerschnitzel

Vi ska äta Zigeunerschnitzel till huvudrätt, och receptet hittar ni här. Det provade vi första gången när vi var i Tyskland, och det är väldigt gott. Vi byter ut pommes mot klyftpotatis i Air Fryern. Det är så gott med en sås som är baserad på grönsaker, tycker jag.

Citrontiramisu

Jag och min käre make satt och kollade på Halv 8 hos mej, och hittade då Citrontiramisu. Vi bestämde oss för att testa receptet då alla deltagarna blev helt lyriska. Eftersom det är vår bröllopsdag, så passar det bra att lyxa till det med en efterrätt.

Höstdekoration

I stället för veckans bukett, så blir det en höstdekoration idag. Jag fick inspiration hos bonusdottern. Jag gav mej ut igår och plockade kastanjer, och sen köpte jag en pumpa för att komplettera det hela.

Nu önskar jag er en trevlig helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.