Bra för själen

Posted on

Glad i själen

Jag är helt övertygad om att hälsa inte bara handlar om att äta rätt och röra på sig. Livet måste också vara bra för själen. Och hur tänker jag då, undrar ni kanske? Jo, om man inte mår bra inombords, så har du ingen god hälsa. Därför måste vi försöka att vara noga med vårt inre välbefinnande.

Min morgonrunda

Jag försöker få in naturen i min dagliga rutin. Inte bara vår egen trädgård, den är fin, men också allmänna platser. Här ser ni en liten bit av min morgonpromenad. Visst är det en vacker vy! Den är lika fin oavsett vilken årstid man går här. Vackra synintryck är bra för själen.

Här finns Näktergal

Varje vår försöker vi få höra Näktergalen. Vi har varit runt i hela kommunen, både vid Sege och Lindängsparken för att kunna få höra denna vackra skönsång. Sen hittade vi den i helgen på vår vanliga promenadstig. Vacker fågelsång är också bra för själen.

En annan sak jag tror är bra för själen, är att ha mål. Ett mål på lång sikt, som kan vara klart inom 5 år. Ett mål som ska vara klart under året, och ett som är i närtid. Då har vi något att längta till, och det tror jag att man mår bra av.

Vi ska också vara noga med vem vi umgås med. Det finns människor som tillför något i våra liv, och det finns människor som bara tar kraft. De sistnämnda har vi rensat ut, och har bara de människor i vårt liv som vi verkligen tycker om. Det är väldig skönt!

Ha nu en härlig onsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.