Blommor, grillning och ett strålande solsken

Posted on
Blomma till frukosthörnan

Äntligen har jag hittat blommor till frukosthörnan. Men för att inte gå händelserna i förväg, tar jag det från början, det ska bli både blommor, grillning och ett strålande solsken

Bästa köttaffären

I morse cyklade jag till Bulltofta kött, den bästa köttaffären i stan. Vi hade bestämt att grilla ikväll, och det är alltid lika inspirerande att komma in i butiken, personalen är supertrevlig!

Fläskytterfilé
Baconlindade dadlar

En fläskytterfilé lades i marinad, och jag kunde ju inte missunna oss några baconlindade dadlar, medan köttet blir klart!

Det är bara 2 växter som saknas innan Loungen är klar för visning, och jag funderade på olägenheten att alla plantskolor ligger så långt härifrån. Men så kom jag att tänka på Trädgårdspaletten. Det är cykelavstånd dit, så när jag ätit min äggmacka, det är ju fredag, så cyklade jag dit.

Nya hängkrukor till terassens staket

Våra gamla hängkrukor på terrassen hade rostat sönder i vintras, och vi var ute på flera ställen utan att hitta några. Det såg så tomt ut, staketet är mörkbrunt och ganska stort, och eftersom vi har haft blommor där i alla år, kändes det ganska naket. Det första jag fick syn på när jag gick in var dessa 2 krukor. Jag blev jätteinspirerad, och hittade jättesöta växter till dem. Jag köpte också en blomma till frukosthörnan, se första bilden.

Krukan på plats

Så här fint blev det när krukan kom på plats. Lyser upp terrassen rejält.

Till Loungen

Den lilla Hostan

Här är den lilla Hostan som var anledningen till att jag cyklade till Trädgårdspaletten. Dessvärre var växt nr 2 slut, så ni får vänta lite till på inlägget om Loungen.

Sex on the beach

Ingredienser till kvällens drink

Här ser ni ingredienser till kvällens drink. Det blir Sex on the beach, jag och maken har sett reklam för den många gånger när vi varit på semester, men aldrig provat den. Jag skrev om persikolikören tidigare, fanns bara på Emporia.

Klar för fredagens kväll i solen

Dagens träningspass blev 11,4 km cykling.Känns så otroligt bra att ha kommit igång med pulsträning. Än så länge håller knät. Nu är jag klar att förbereda för en härlig fredagskväll med blommor, grillning och ett strålande solsken.

Ha en underbar helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.