Blivit ompysslad!

Posted on

Så här skönt började jag min dag! Var hos Cecilia på Fot o Fin och fick mina fötter omskötta. Jag är väldigt noga med att få mina fötter behandlade varannan månad. Allt började med att jag fick liktorn mellan tårna när jag var gravid, då började jag gå på fotvård. Då sonen fyller 30 i år, har det blivit några gånger. Nu skulle jag inte kunna vara utan det, fötterna är alltid mjuka och dessutom får jag en koll så att inget är galet. Det är ju fötterna som bär upp kroppen, allt jag tycker om göra är beroende på att fötterna funkar. Sen är det jätteskönt också, en härlig fotmassage avslutar besöket. Dessutom är det alltid så trevligt att träffa Cecilia.


På hemvägen blev det ett besök på Carlssons fisk, en av fiskehoddorna. Det är en enorm skillnad på fisk som fiskades på morgonen mot den som fraktats någon dag. Djupfrysta fiskblock går inte ens att jämföra. Denna är fast och fin, och dessutom smakar den mer. Priset är också väldigt konkurrenskraftigt. Carlsson är en trevlig människa, hans familj har en lång historia som fiskare och innehavare av fiskhoddan. Han delar gärna med sej av sin historia.

Det blir torsk med Sandefjordssås ikväll. Recept på såsen kommer nedanför, himmelskt gott!

Sandefjordsås

 • 3 dl grädde
 • 3 dl crème fraiche
 • 300 g smör
 • 1 msk kycklingbuljong
 • 3 limefrukter, skal och saft
  Värm upp grädde och crème fraiche och tillsätt smöret. Låt detta smälta ihop. Det får EJ koka!
  Smaka av såsen med buljong, limesaft och limeskalet.
 • Stek torsken varsamt, och servera med pressad potatis.

Men innan det blir mat väntar ett härligt gympapass på Friskis och Svettis!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kommentarer

 1. Nerifrån och upp – Livsstil efter 60 says:

  […] Jag började veckan med fotvård hos min härliga fotterapeut Cecilia. Som jag har berättat i ett tidigare inlägg, så går jag på fotvård varannan […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.