Beach 2021

Posted on
Beach 2020

Det är sista hela veckan i maj månad, och Beach 2021 närmar sej med stormsteg. Bilden ni ser ovanför är från 2020, och min tanke är att jag vill vara lite mer vältränad i år.

Lite mer vältränad

Jag har ju kört mina 16 weeks to heaven, och lite effekt har det ju haft. Men nu har jag utmanat mej själv. Eftersom det är 9 veckor tills vi har semester, så ska jag träna 2 x 30 minuter varje vardag, med minst en träning ute. Utöver träningen ska jag göra 10 minuters smidighets- och balansträning. Idag blev det 30 minuter PW och sen fick armar och mage 30 minuter workout. Då hoppas jag att jag ska vara redo för Beach 2021!

Min PT

Jag har ju min Apple Watch, där kan jag följa mina framsteg. VO2 är jag väldigt intresserad av att höja, jag låg på över 31 förra sommaren. Förhoppningsvis kan jag komma tillbaka dit om jag tar mina löprundor 3 gånger i veckan. Eftersom jag har börjat springa i lite mer kuperad terräng, så ska väl det hjälpa till lite grann.

Förhoppningsfull

Om nu allt går som det ska med vaccinering och vaccinpass, så kan vi ju hoppas på att kunna åka och bada på semestern. Visserligen badade vi på Sibbarp i fjor, den första bilden är från det tillfället. Men jag tycker bättre om när det är över 25 grader i vattnet, då är det bara att gå i utan att det är obehagligt. Men det får vi se längre fram.

Jag önskar er en härlig måndagseftermiddag, var rädda om er!

Kommentarer

  1. Konstant vikt – Livsstil efter 60 says:

    […] är väldigt glad att jag körde igång Beach 2021 när jag gjorde det! Nu börjar jag se resultat, och det som är ganska kul är att jag har en […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.