Att kunna göra ett reseinlägg

Posted on
I SAS lounge

Jag är så glad att kunna göra ett reseinlägg! Jag och min käre make har nämligen varit på Palma de Mallorca. Eftersom vi fick avboka förra årets resa, så kunde vi unna oss att flyga lite lyxigare. Biljetten var ju redan betald, så vi uppgraderade den. Här sitter jag och myser i SAS Lounge, med en god sallad, och lite vin.

Mask på flyget

Visserligen hade Coronan inverkan på resan, på flyget var vi tvungna att ha ansiktsmask. Det gjorde inget, känslan av att vara på väg uppvägde den lilla olägenheten.

Hotellet

Vi bodde på BG Hotel Java, ett 4-stjärningt hotell med fina rum, poolområde och spa-avdelning. Det var bara 100 meter till havet.

Havet

Det första jag gjorde när vi kom ner, var att gå ner och känna på vattentemperaturen. 2019 var vi i Marbella, det var jättetrevligt där, men vattnet var lika svalt som hemma. Här var det som mest 31°, och det kändes kallare att gå upp än att gå i!

Tomma solstolar

Vi märkte av Coronan, det var många tomma solstolar, och det fanns inte många som hyrde ut stolar på stranden. Men samtidigt var det lätt att hålla avstånd. Vi hade så nära till hotellet, att vi gick ned och badade, sen låg vi vid poolen och solade.

Kaffe med kaka

Alltid när vi är på resande fot, unnar vi oss en kaka till eftermiddagskaffet. Kakorna på Mallorca höll verkligen måttet!

Sangria

Man kan ju inte resa till Spanien utan att smaka Sangria. Därför tog vi en drink före maten på en trevlig restaurang på strandpromenaden.

Sevärt

Akvariet

Vi hade sån tur att Palma Akvarium låg några 100 meter från vårt hotell. Och där fick vi se hajar och rockor simma runt och ovanför oss.

Katedralen

En annan sevärdhet var katedralen, den var helt magnifik, och hade en fantastisk omgivning.

Bagagebandet

Nu längtar jag till nästa gång jag har möjlighet att kunna göra ett reseinlägg!

Ha en underbar onsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.