Att hitta en sjö

Posted on
Också en sjö

Hur svårt kan det vara att hitta en sjö? Jag och min käre make skulle köra till Yddingesjön och gå en promenad. Jag fick en strålande idé och sökte på google maps. Där fanns en gata som jag angav i GPS:en, så tänkte jag att när vi kommer dit så kan vi ta låta mobilen hitta resten av vägen. Det var en otroligt korkad idé. Vi körde runt Yddingesjön, och till sist hamnade vi i Bokskogen. Då fick det bli en promenad där istället, och vi hittade en liten pöl, se bilden ovan.

Lite bättre

När vi gått lite längre, hittade vi denna fina sjö, så lite valuta för pengarna blev det.

3 K

Vi fick en härlig promenad på 3 k, och det var förvånansvärt lite folk ute. Vi väntade oss att det skulle vara jättemycket människor där, eftersom det var bilder på invasion där för några veckor sedan.

Fika

Det smakade väldigt bra med fika, vi skulle egentligen fikat ute, men det var väldigt mycket mygg, så vi fikade i bilen. Det brukar ofta bli så när vi ska fika ute. Antingen hittar vi ingen tillräckligt bra plats, eller så är vädret emot oss. Nu var det mygg.

Löpning

Löpningen fungerar bra, idag blev det 2,7 K. Jag hoppas knät ska hålla, denna veckan har det blivit 2 dagar med cykeln, på 12 K, och promenader. Jag försöker ta det lugnt och bygga upp knät sakta. hade varit så kul att kunna komma tillbaka till 5 K

Loungen

Igår var jag och min käre make igång med trädgården. Det blev 3 säckar till tippen, och nu är loungemöblerna redo för sommarens härliga häng! Klängrosorna överlevde vintern och det ska bli så kul att se om det blir som jag tänkte!

Var nu rädda om er, håll avstånd och tvätta händerna!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.