Årets värmerekord

Posted on
Fejk

Idag kommer vi att slå årets värmerekord. När jag satte mej i badenstolen för att ta denna bilden, så blev jag för varm på några minuter! Det blir skuggan hela dagen, det ska tydligen bli upp till 33 grader där….

Men det är i alla fall fredag, och jag och min käre make ska ha ”7 dagar i Paris”. Den rätten kom till när jag var på tjänsteresa, och kom hem först på fredagen. Jag hade gett min käre make i uppdrag att fixa något nytt, och handla hem ingredienserna. Eftersom receptet är utskrivet och inklistrat i min receptbok, så kan jag inte ge er en länk, men jag har fotat det och ni ser det nedanför:

7 dagar i Paris
Recept

Det är en jättegod rätt, och den har blivit en favorit här hemma.

43 Sour

Som jag berättade tidigare, så har vi numera Likör 43 i vår bar. Nu är det roligt att prova drinkar med den som bas, här ser ni ”43 sour”, och receptet hittar ni här.

Ingredienser

Här ser ni ingredienserna, och i måttet finns sockerlag som jag gjorde i morse. Jag tar en genväg med citronjuicen, det blir billigare än att köpa citroner.

Loungen

När vi ätit ikväll, så kommer vi troligen att sitta här resten av kvällen med ett glas Rosé. Där är väldigt härligt och svalt, när vi ska genomleva årets värmerekord.

Veckans bukett

Jag önskar att det vore möjligt att lägga in doft i bloggen! I denna buketten finns både eukalyptus och lavendel. Den doftar ljuvligt. Om någon dag har rosen slagit ut, och då blir det lite mer färg också.

Jag önskar er en härlig helg, och tänk på att dricka mycket i värmen, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.