Årets varmaste dag?

Posted on
För varmt klädd!

Idag skulle jag ett ärende i stan, och kollade termometern. Då var det 21° och blåsigt. Och när jag skulle hem hade temperaturen stigit till över 30°. Fel outfit, shorts och linne hade varit ett bättre val!

Över 30 ° i skuggan

Ikväll blir det grillat, och det blir förmodligen under markisen. Och eftersom det är så varmt ska vi sitta under björken med vår fördrink. Det blir en Cosmopolitan med en touch av citron. Eftersom maken är väldigt förtjust i originalet, blir det spännande att se vad han gillar denna!

Drinkingredienser

Det blir grillspett och baconlindade dadlar, inköpta på Bulltofta kött. Brukar vara jättegott!

Grillspett

Vi köpte en Airfryer för något år sen, hade hört så mycket bra om den. Man använder bara en matsked olja vid friteringen. Vi oroliga för om vi skulle använda den, men nu har vi använt den mer än en gång i veckan på sommaren. En mycket prisvärd produkt, maten smakar mer, och vi får i oss väldigt mycket mindre fett.

Airfryern

I morgon blir det häckklippning på baksidan, montering av springvattnet, och läggning av kantsten runt pionen. Ska blir så härligt när detta är gjort, det gör stor inverkan på intrycket av trädgården!

Ha en fin eftermiddag!

Kommentarer

  1. Häckklippning – Livsstil efter 60 says:

    […] jag kommit halvvägs, rann svetten på ryggen. Så idag får det bli sommarkläder! Vi får se om fjolårets rekord kan […]

  2. Sensommarvärme – Livsstil efter 60 says:

    […] medan köttet blir färdigt på grillen. Grönsakerna ska min käre make få göra färdiga för airfryern, vi kryddar dem med timjan och […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.