Årets höstfärger

Posted on
Rött och svart

I helgen gick jag och min käre make en promenad i stan. Då passade jag på att kolla in årets höstfärger. Jag gick in på Lindri, och de skyltade i rött, svart och vitt. Jag hittade en jättefin tröja i de färgerna, men till min stora förtret så var storlek S för stor. Det verkar som om storlekarna blivit större, jag smal, men mitt BMI ligger inom det normala. Därför borde ju S passa.

Lila och grått

Här är en annan kombination som är på modet. Grått och lila, och jag tycker mycket om den kombinationen. Som ni förstår, så fick jag inte med mej några nya plagg, så det fick bli homeshopping igen. Det är ju jättehärligt att kunna återanvända kläderna i garderoben, men ibland är jag lite sugen på något nytt.

En dyrare affär

Favoritskorna

Det finns en affär i Malmö som har allt som jag skulle vilja ha. Olséns. Dessvärre har jag haft fel jobb, eller fel föräldrar, för de priserna är lite för mycket för min budget. Men som sagt, deras sortiment stämmer väl överens med mina önskemål. Jag brukar säga till min käre make att nu ska jag bli lite deprimerad. Då kollar jag i deras skyltfönster, och konstaterar att det är minst en outfit jag skulle vilja ha med hem.

Till min stora förvåning, så fanns det ett par skor som var nästan identiska med mina favoritskor. Det puttade upp dem ännu högre på min favvolista. Det fanns ett par bruna byxor och en beige tröja som jag ska försöka hitta alternativ till. Jag tycker det är jättekonstigt att det inte finns åtminstone några kläder i samma färgskala i de butiker som säljer kläder till människor med normal inkomst. Men – det ska bli en utmaning att hitta, skorna hade jag utan att jag visste det!

Nu när jag kollat in årets höstfärger, ska jag djupdyka i garderober och lådor, så kanske jag hittar lite fler outfits att byta med.

Ha en härlig torsdag!

Kommentarer

  1. Nygammal affär – Livsstil efter 60 says:

    […] är lite mindre. Jag berättade ju om att jag inte kunde ha ens storlek S i en tröja som jag provade för någon vecka sedan. Jag kommer att prova fler kläder från det märket, det är ett som är […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.