Årets första blommor

Posted on
Snödroppar

Idag kunde jag äntligen plocka in årets första blommor. Jag kunde inte göra en bukett, eftersom de är ganska korta. Vi hade heller ingen vas som var tillräckligt kort. Men vi hade ett litet tennkrus som jag satte lite oasis i och sen kunde jag arrangera de små sötnosarna. En sak jag tänkte på var hur starkt de små blommorna doftar. Helt underbart! Nu är vi igång!

Painkiller

Det är fredag, och som vanligt ska vi ha en drink före maten. Idag blir det en Painkiller, vi har haft den tidigare, och den är jättegod! Receptet hittar ni här.

Ingredienserna

Här ser ni ingredienserna som jag använde.

Wienerschnitzel

Vår fredagsmiddag blir Wienerschnitzel, en annan favorit i repris. Jag använder inget recept, men jag letade upp ett om någon vill ha. Det är inte alla som har sås till, men jag gör en brunsås där jag använder ansjovisspadet som kryddsättning. Det blir väldigt gott, tycker vi.

Körsbärskvistar

Jag och min käre make plockade körsbärskvistar, nu är det tredje fredagen de står, och nu har de börjat slå ut lite. Ska bli kul att se när de slår ut helt, och om det blir blommor på dem. Om jag inte har fel för mej, så kommer väl blommorna innan bladen när de får växa på sitt träd? Då verkar det osannolikt att det blir blommor. Men vi får se.

Hemmagymmet

Byrån i hemmagymmet har varit en avstjälpningsplats för allt och inget. Men igår fick jag nog av slarvet, och fixade till den. Nu är det riktigt mysigt att ligga och jobba på träningsbänken!

Men allra mysigast är att jag kunde ta in årets första blommor!

Ha en fin helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.