Årets bästa fredagsmys

Posted on
Tillbaks till det normala

Nu när semestern är över, är det dags för årets bästa fredagsmys. Under semestern är det ju ständigt lördag, och vi kunde mysa till det hela tiden. Nu, efter första arbetsveckan, är fredagen så speciell!

Gessie

Vi börjar med en tur till Gessie gårdsbutik, eftersom vi har slut på potatis. Vi är lika noga med var vi köper potatis och grönsaker som vi är när vi köper kött på Bulltofta Kött. I Gessie har de förutom potatis och grönsaker även gödtupp, senap och kryddor.

Jungle Bird

När vi kommer hem, så får vi en Jungle Bird före maten. Vi köpte en flaska Campari på semestern, jag har hittat väldigt många drinkar som ska ha Campari som ingrediens. Det ska bli spännande att smaka en drink som har lite bitterhet. Receptet hittar ni här.

Kalvfile med rödvinssås

När jag och min käre make hade fredagsmys med extra allt, så blev det en halv kalvfilé över. Den ska vi tillaga ikväll, med goda tillbehör. Receptet hittar ni här.

Björnbär

I år har vi massor med björnbär. Denna litern plockade jag på mindre än 5 minuter. De är stora och söta, och vi ska äta dem tillsammans med en god vaniljglass.

Nu ska jag förbereda litet till för årets bästa fredagsmys.

Ha en underbar helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.