Årets bästa arbetsdag

Posted on
Förberett

Så har den kommit, årets bästa arbetsdag! På måndag börjar 3 härliga veckors semester. Men innan dess ska vi fira traditionsenligt med Pizza och rödvin! Eftersom det ska bli närmare 30° ikväll, är det tur att vi har en stor markis att fälla ut över bordet. Annars hade det inte gått att sitta på terrassen.

Favoritpizzerian

Vi tar hem pizzan från Pizzeria Videdal, vi är väldigt nöjda med deras pizzor. Tunn botten och mycket fyllning. Mums!

Mammas pizza

Varje år går vi igenom menyn mycket noga, och under stor vånda väljer vi samma pizza varje gång. Själv har jag fastnat för Mammas pizza, den är jättegod!

Marbella

Som jag tidigare nämnt, går vår resa i år till Marbella. Där är det en badtemperatur som passar mej och min käre make. Eftersom vi tycker bäst om när vattnet passerat 25°. Men jag återkommer med ett inlägg när vi varit där!

Bad i Göteborg

Vi ska också en tur till min svåger och svägerska i Hällsvik. Det är alltid lika trevligt att komma dit, och det blir alltid tvångsbad, vilken temperatur vattnet än har…….

Tropisk natt

Ingång till loungen

När vi ätit drar vi oss tillbaka i loungen för att njuta av att vi har 3 orörda veckor framför oss. Här ser ni en blommande ros som välkomnar oss efter att ha njutit av pizzan på årets bästa arbetsdag! De doftar väldigt gott, och jag ser fram emot att de ska täcka hela rosenbågen. Enligt väderleksrapporten kan det bli en tropisk natt, d.v.s att temperaturen inte sjunker under 20° under dygnet. Då kan man sitta länge i loungen med ett glas gott rosévin!

Ootd

Dagens outfit är sval en dag som denna.

Nu ska jag vänta på att min käre make kommer hem med pizzorna, och sen börjar vår ledighet! Jag önskar er alla en riktigt härlig fredag och helg!

Kommentarer

  1. Semester, nytt jobb och Halloween – Livsstil efter 60 says:

    […] lovade att återkomma med ett inlägg om resan till Marbella. Men jag kunde inte ana att det skulle dröja 3 månader mellan blogginläggen! Anledningen är […]

  2. Semestern – Livsstil efter 60 says:

    […] var sak har sin tid. Som jag nämnt i ett tidigare inlägg, har jag och min käre make alltid pizza dagen innan semestern börjar. Vi hämtar pizzan på […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.