Äntligen trädgårdsdags!

Posted on
Våren är på väg

Våren är på väg, och det är äntligen trädgårdsdags! Och som ni troligen redan vet, så är jag väldigt förtjust i att pyssla i trädgården. Efter mycket regnande, vilket vi är väldigt glada för, eftersom vi gödslade gräsmattan för några veckor sedan.

Fjolårets kvistar

Här har jag lite att bita i, fjolårets kvistar, och alla löv som kommit under höst och vinter.

Efter…

Efter en timmes jobb, så blev det såhär trevligt. Krokus och tulpaner fanns under löven. Jag har lovat mej själv att inte hålla på mer än en timme åt gången, eftersom jag blir så stel om jag sitter för länge. Men det är inte lätt, tiden bara flyger iväg!

Full korg

Det blev en full korg, och jag fick lite sol på näsan som en bonus.

Morgondagens utmaning

Här ser ni ett riktigt monster. Den växte tidigare på baksidan, men trivdes inte riktigt. Vi flyttade fram den, och här stortrivs den. Jag har klippt ner den en gång, och jag ska göra det i morgon igen.

vintergäck

Här är våra favvisar just nu! För 2 år sen satte vi 10 lökar, men det kom bara upp ett par stycken. Vi gjorde ett nytt försök i fjol, och trodde att det bara var dessa två som kom. Men nu har fler kommit, de är bara i knopp, men nu har vi äntligen vintergäck i trädgården. Jag är så glad att säga: äntligen trädgårdsdags!

Ha en fin tisdag, och var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.