Äntligen internet

Posted on
Blått och grönt, då funkar det

Som jag berättade i ett tidigare inlägg, så fick vi totalt internethaveri när vi bytte leverantör. Det har varit många turer, men nu har vi äntligen internet igen. Vi fick vänta i nästan 3 veckor, med många ilskna telefonsamtal. Det kom igång i tisdags och glädjen var stor. Men säg den glädje som varar för evigt! I onsdags dog 4 kanaler på TV:n, och med den dåliga start vi fick, så trodde vi att det var kris igen. Jag ringde igår, och till min stora förvåning så fick vi en helt annan service denna gången. De tog tag i problemet och höll oss uppdaterade hela tiden. Och i morse var det löst. Nu hoppas jag att det ska fungera framöver.

Köttgryta

Det är ju fredag, så lite extra gott står på menyn som vanligt. Det blir Köttgryta med rosépeppar och grädde, och receptet hittar ni här.

Mexicano Pacifico

Jag går ju och väntar på att det ska bli tillräckligt kallt ute för att vi ska ta en mugg glögg. Så härligt att sitta på terrassen och mysa med varm glögg i kylan! Men än så länge är det ganska varmt ute, så det får bli en Mexicano Pacifico före maten istället. Vi har provat den tidigare, och den är god.

Ingredienserna

Här är ingredienserna, och ni hittar receptet här.

Veras sista knoppar

Visserligen är det fortfarande varmt ute, men jag vågade inte chansa på att det skulle bli en vecka till som är tillräckligt varm. Därför har jag tagit in de sista knopparna från vår älskade Vera, och nu hoppas jag att de slår ut. Jag tog också in några chokladblommor och en kvist eukalyptus. Om rosorna slår ut, så blir det en underbar doftbukett.

Trevlig helg

Klar för fredagsmys

Nu har jag bara kvar att önska er en riktigt trevlig helg, nu har vi ju äntligen internet och kan ha kontakt med omvärlden utan problem.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.