Äntligen fullvaccinerad

Posted on
Frihet

Förra onsdagen fick jag min andra spruta, och är äntligen fullvaccinerad. Det är en helt underbar känsla, och om ytterligare några dagar har jag fullt skydd. Jag fick bara lite ont i armen efter denna sprutan, det var skönt att slippa biverkningar!

Första sprutan

Visserligen kändes det skönt när jag fått första sprutan, men nu kan snart jag och min käre make börja träffa nära och kära igen. Men det är inte bara återgången till nästan normalt som är skönt, nu slipper vi förhoppningsvis att hamna på IVA om vi skulle få Covid trots sprutan. Jag tror också att vi även slipper ”post-covidsjukdomar”.

Medelhavsvärme

Vi har ju inte kunnat resa sedan pandemin startade, men denna sommaren har tagit oss till Medelhavet när det gäller värmen. Idag ska det bli riktigt hett.

Semesterklädsel

Jag fick Medelhavskänsla och provade min svala semesterklänning med tillhörande solhatt. När jag fick på mej den, kände jag mej riktigt redo för att kunna gå omkring på någon trevlig strandpromenad.

Solbad

Men eftersom vi inte har semester, och medelhavsvärmen är här, så passade jag på att lägga mej en stund i Badenstolen. Funkade det också!

Som äntligen fullvaccinerad kan jag ligga i solen och planera för att åka och bada. Jag är nämligen en riktig badkruka, och uppskattar inte att bada om vattnet är kallare än 25 grader. Den temperaturen är svår att hitta här, så ska det bli bada av, får jag ta mej till Medelhavet.

Ha nu en härlig onsdag, drick mycket vatten, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.