Ansiktsmassage

Posted on
Massagesten

Ni har säkert hört om den senaste trenden för ansiktet, Gua Sha. Jag berättade ju i måndagens inlägg att jag börjat med ansiktsyoga. Eftersom jag har läst att ansiktsmassage också hjälper till att få bukt med påsar under ögonen, så var steget till att köpa en massagesten inte så långt.

Gua Sha

Jag hittade denna på apoteket, jag har en föreställning om att det är lite seriösare aktörer som får sälja sina produkter där. Igår testade jag den på kvällen, och jag har hittat en jättebra video på Youtube. Nu ska jag testa i en månad, och se om det har någon effekt på påsarna under ögonen. Oavsett om det blir ett superresultat eller inte, så är själva massagen superskön! Jag masserade med fingrarna innan, men det går faktiskt inte att jämföra. Jag har tagit en bild på ansiktet, och ska ta en om en månad, då får ni se resultatet. (om det blev något)

Trasiga nagelband

Förra veckan hoppade jag över min nagelvårdsrutin. Det har resulterat i att mina nagelband är torra och fnasiga och det är inte alls någon skön känsla. Det ser inte bara illa ut, det gör också ont när de spricker.

Nagelvårdskit

Därför ska jag ge mina händer lite omvårdnad efter lunch, och få tillbaka spänsten på nagelbanden. Man får ju göra det bästa man kan, av det lilla man har! Jag går ju inte och bygger naglar, jag har testat, men det var ingenting för mej, mina naglar blev helt förstörda.

Jag nästan längtar till kvällen, när jag ska göra min nästa ansiktsmassage, så skönt var det!

Önskar en trevlig torsdag!

Kommentarer

  1. Fukt till min vintertorra hud – Livsstil efter 60 says:

    […] serum. En droppe under nageln gör underverk! Inga spruckna nagelband, och inga flisade naglar. Här ser ni vad som händer om jag missar min […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.