80-talet

Posted on
Jeans

I måndags skrev jag ett inlägg om min träning på 80-talet. Egentligen skulle jag gjort en uppföljare igår, med mitt modeintresse från den tiden. Men eftersom det inte fanns mobiltelefoner då, så har jag inte hittat bilder på mej själv, jag tog inga selfies med min systemkamera. Jag letar vidare, och hoppas kunna komma igen med ett inlägg.

Kassler med Chilisås och ananas

Men jag har inte lämnat 80-talet helt denna veckan. Eftersom det är regn ute, så blir det ingen grillmat. Men vi är jätteglada för regnet, gräsmattan var helt bränd, så grillningen är av mindre betydelse. Jag och min käre make ska ha kassler med chilisås och ananas. Receptet hittar ni här. Det är en jättegod rätt som håller än idag tycker vi.

Mexico Pacifico

Som fördrink blir det Mexico Pacifico, den är inte 80-talsinspirerad, men den blir nog god ändå. Den har Tequila som bas. Det är spännande med Tequila, jag tycker inte om att dricka den som den är, men den är god i drinkar.

Ingredienser

Här ser ni ingredienserna till Mexico Pacifico, och receptet hittar ni här.

Veckans bukett

Nu börjar blommorna jag planterade i höstas för att ha som snittblommor att blomma. Här är första veckobuketten som innehåller blommor från dem. Det är de lila blommorna. Jag är så glad att jag planterade dem, än så länge har jag i år haft blommor varje vecka.

Jag har satt 5 olika växter, det ska bli spännande att presentera dem efterhand som de börjar blomma. Sen har jag även några som jag sådde i våras.

Nu önskar jag er en trevlig helg, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Inte grilla – Livsstil efter 60 says:

    […] ser ni ingredienserna till drinken. Ni kanske undrar vad som finns i burken. Förra veckan hade vi kassler med chilisås och ananas. Ananasen låg i sin egen juice, och den frös jag in. Nu […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.