65 år och väldigt nöjd

Posted on

Så kom den då, dagen när jag fyllde 65. Jag skulle ju bli den mest vältränade person som gått i pension, men jag fick nytt jobb, och kunde inte träna så mycket som jag önskat. Därför fick jag fylla 65 utan att vara mer vältränad än vanligt, men jag är ändå i ganska god form tycker jag.

Men det blev bra i alla fall, jag mår toppen, så jag är nu 65 år och väldigt nöjd. Och när det blir lite varmare ska jag cykla till jobbet. Jag tror det är ca 7 km enkel väg, så det blir utmärkt att börja konditionsträningen med. Målet är att springa Vårruset i maj månad. Jag ska börja löpträna så fort det blir ljust på kvällarna. Cykla är bra, men springa 5k måste jag löpträna inför.

Ärtsoppa

Jag hade mitt kalas i helgen, kokte 3 liter ärtsoppa till 6 personer. Detta är vad som blev över. Har haft ärtsoppa som tradition på min födelsedag i många år. Alla har ätit julmat och nyårsmat och är trötta på det mesta. Hemlagad ärtsoppa är en uppskattad variation till allt det.

Pannkakstårta

Pannkakstårta till efterrätt var också väldigt gott. Men alla var jättemätta efter ärtsoppan, så det blev över till söndagens fika.

Apoteket

Min käre make åkte på en rejäl förkylning, han har varit sjuk hela veckan. Här ser ni apoteket vid hans plats. Vi har den turen att det är väldigt sällan vi är sjuka, jag kan inte minnas sist någon av oss var hemma från jobbet. Vi får hoppas att medicinerna biter på förkylningen!

Nu önskar jag er alla en härlig vecka!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.