25 minuters löpning

Posted on
Löparglädje

Ny vecka, och nya utmaningar! Denna veckan kommer jag att ha totalt 25 minuters löpning per pass! Det har gått över förväntan bra, knät känns nästan aldrig av, varken när jag löper eller jympar! Jag ska nu löpa 5 minuter och gå en, i 5 omgångar. Har verkligen kommit en bra bit sen jag startade! Min käre make brukar löpa på jobbet, men nu när det är semestertid, har han inte möjlighet till det. Vi ska därför löpträna tillsammans idag. Det är mulet och 17°, så det är behagligt väder att springa i.

Bild i motljus

I helgen var vi i Västra Hamnen igen, denna bilden är tagen i starkt motljus, men jag ville ha med bron, så det var inget att välja på. Vi gick 12 km i det vackra vädret. Idag har jag gått 3,5 km, och med kvällens löprunda med 25 minuters löpning, så borde kroppen vara nöjd vad gäller motion. Min rumpträning pågår för fullt, men jag kommer inte att lägga ut bilder förrän jag är nöjd! Jag funderar också på att köpa mej ett aktivitetsarmband, för att kunna hålla koll på pulsen, eftersom den har varit lite hög.

Dansk fleskestek

Jag har en jättegod vän och tidigare kollega som jag träffar över en lunch med jämna mellanrum, vi träffades idag, och det blev Dansk fläskstek på Kniv & Gaffel Jägersro. Då känns det bra att röra på sej för att balansera den goda maten.

OOTD

Jag experimenterar med kameran och får lite olika resultat, men det är väldigt kul att se vad man kan göra med amatörbilder! Ska köpa mej en Selfiepinne, då kan jag ta bilder när jag är ute och ser något kul och själv kunna vara med på bilden.

Ha nu en fin måndagseftermiddag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.