2 steg fram och ett tillbaka

Posted on
Löpglädje

Så här glad var jag i torsdags när jag varit ute på min löprunda, och var helt inne på att anmäla mej till Vårruset som jag skrev förra veckan. Men idag är det 2 steg fram och ett tillbaka! Jag har ökat på till att springa 3 minuter, och gå en. Det gick utmärkt tills igår. När jag vilat efter löpningen kände jag mig lite stel. I morse hade jag ont på baksidan av knät. Det konstiga var att det var ”fel” knä. Tur i oturen. Eftersom jag inte vill förvärra skadan, blev det inget träningspass på Friskis i morse. Men jag hoppas att om jag vilar några dagar, så kan jag ta upp löpningen i slutet av veckan.

Bergsprängare

Här är en kvalitetsprodukt som varit till stor glädje i 20 år. Men vi har ett problem i köket, det verkar som en radiomast i närheten stör, så vi kan bara få in SR-program. Jag har normalt inget problem med P-4, men på helgerna är det vansinnigt mycket sport.

Hej Google

Eftersom vi varit inne hela dagen (jag kunde ju inte träna, och inte ta raska promenader heller) fick min käre make nog av sporten. Vi for iväg till Elgiganten och där hittade vi detta lilla underverk. Den har lika kraftfullt ljud som bergsprängaren ovan, och tar in allt som finns via Wifi. Helt fantastisk produkt. Vi har lyssnat på allt från klassiskt till Country, och den tar ingen plats heller.

Mode

Jag har sett en massa reklam om att man ska ha klocka och armband tillsammans, och i samma stil. Jag har fått min svärmors konfirmationsklocka, jag kombinerade den med armbandet jag fick av min käre make i morgongåva, och tyckte det blev lika fint som kombinationerna i reklamen.

Ljuset är på väg tillbaka

Gryning

Nu är det inte bara på kvällen jag märker av att det ljusnar. Jag tog denna bilden på väg till jobbet i torsdags, och det är inte helt mörkt. Några veckor till så slipper vi det mörka, det ska bli så skönt!

Nu ser jag fram emot att bli riktigt bra i knät, så att jag kan anmäla mej, och springa Vårruset i april!

Ha en fantastisk vecka!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.