10 kg övervikt

Posted on
Ryggsäcken

I fredags fick jag mej en rejäl tankeställare. Jag har länge vägt 10 kg mer än vad jag gör idag, jag hade den vikten i ca 10 år. I fredags var jag hos Bulltofta kött och förutom fläskfilén till fredagsmyset, så köpte jag storpack av annat kött. Jag visste att det skulle bli lite att bära, så jag tog med mej ryggsäcken. Och när jag gått några 100 meter, så insåg jag hur skönt det är att vara av med de 10 kg övervikt som jag nu hade i ryggsäcken. När jag kom hem kunde jag ta av mej ryggsäcken, men om jag inte hade gått ner de 10 kg som jag gjorde för några år sen, så hade jag haft mycket större konstant belastning på fötter, knän och höfter.

Löpturer
Magträning

Det är därför med förnyad energi jag genomför mina träningspass, nu när jag fick testa lite på alternativet!

Morgonsol

Jag lärde mej en annan sak idag. Normalt sett går jag min PW på morgonen, och sen kör jag min workout direkt efter. Då är jag klar vid ca 10.00. Idag var jag hos fotvården på morgonen, och gjorde min träning före lunch. Det var mycket motigare, men eftersom jag hade fredagens upplevelse i färskt minne, så körde jag på i alla fall.

Normalviktig

Ja, jag är väldigt glad att vara normalviktig, bara att testa 10 kg övervikt räckte för att hålla mej väldigt motiverad att fortsätta min träning.

Nu önskar jag er en härlig måndag, och en fin start på november.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.